Shifrat/ Jooo, kjo do të ishte katastrofë, instituti amerikan parashikon lajme jo te mira per Shqipërinë

871
0

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë vërtet shumë pesimistë në lidhje me ecurinë e koronavirusit nëpër botë, por lajme jo te mira kane parshikuar dhe per Shqiperine

Instituti amerikan për Matjet dhe Vlerësimin e Shëndetit, parashikon që deri në 1 tetor do të ketë 1,306 jete te humbura nga koronavirusi në Shqipëri. Numri më i lartë i jeteve te humbura nga koronavirusi në një ditë do të vijë në Shtator, sipas parashikimive amerikane

Deri në 6,800 të infektuar dhe 46 vi.ktima në një ditë parashikon Instituti që mat dhe vlerëson shëndetin për Shqipërinë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.