Shifrat alarmante, Italia zgjeron zonën e kuqe

339
0

Rastet ditore me koronavirus vijojnë të jenë te larta edhe në Itali, e cila ka zgjeruar territorin e izolimit, duke futur nga 15 Nëntori në zonën e kuqe edhe rajonin e Campanias dhe Toscanës.

Aktualisht në zonat e kuqe bëjnë pjesë 7 rajone. Qytetarët në këto vende nuk lejohen të dalin nga një komunë në tjetrën, bare dhe restorantet janë të mbyllura, dyqanet, përveç atyre të ushqimit po ashtu, teksa edhe transporti publik punon me një kapacitet prej 50%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.