Shfaqen UFO-t ne qiell, për gati 40 minuta u panë nga banorët

321
0

Kaz Udall, e cila ishte duke shëtitur qenin e saj dhe me një mik, u shpreh se UFO doli pas një mali në Nimbin.

Ata kanë thënë se një mjet i paidentifikuar qëndroi mbi kokat e tyre dhe kur u pyetën, e përshkruan objektin si një “unazë e zezë misterioze”.

“Unë mbeta e habitur, nuk kam parë kurrë diçka të tillë, u frikësova, por ishte një moment shumë interesant”, u shpreh ajo.

Gruaja tha se disku fluturues qëndroi rreth malit për 40 minuta dhe më pas u zhduk në qiell.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.