Shefi i njohur italian gatuan Tave Dheu shqiptare dhe mbetet pa fjale nga shija e saj (Video italisht)

4273
0

Keni ngrene ndonjehere tave dheu pyet ai ndjekesit e tij. As un nuk e kisha provuar me pare derisa nje mike e imja ma tregoi sesi gatuhet ajo.. Me poshte video e tij ku tregon se i gatuhet Tava e dheut tradicionale shqiptare.