SHBA, Simone Biles është “Sportistja e Vitit” për Time

71
0

Simone Biles u shpall “Sportistja e Vitit” nga revista Time. Arsyeja e njohjes nga gazeta e famshme e Manhatanit është se Biles, “me sytë e botës mbi të, ndërmori hapin e jashtëzakonshëm duke thënë: mjaft”.

Referenca ka të bëjë me Lojërat e Tokios, kur gjimnasti, gjatë garave në zhvillim dhe duke motivuar daljen në pension nga finalet e specialiteteve të ndryshme, foli për “demonët e saj të brendshëm”, ose çrregullimet e ankthit dhe “twiestis”, blloqe të papritura mendore që e bënë atë. duke humbur orientimin gjatë ushtrimeve dhe shpjegoi se donte të fokusohej “në shëndetin mendor dhe mirëqenien time”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.