SHBA shtyn përgjigjet për Lotarinë Amerikane, ja kur dalin përgjigjet per DV-2019

871
0

Ndërsa qindra mijëra shqiptarë presin përgjigjen e lotarisë amerikane për të cilën kanë aplikuar në muajt tetor-nëntor vjen një njoftim i rëndësishëm nga ambasada amerikane.

Ambasada amerikane njofton se përgjigjet për këtë vit të llotarisë nuk do të nisin ne ditet e para te Majit por do të bëhen të ditura më 15 maj.

Për të parë përgjigjet përfundimtare të regjistruarit në DV-2019 duhet të vendosin në përdorim numrin e tyre, ndërsa fituesit do të informohen nga vetë autoritetet për ditën e nisjeve të procedurave të vizës.

Ndërsa shumë shqiptarë i kanë sytë nga kjo lotari, në Kongresin Amerikan së fundmi është diskutuar mundësia e mbylljes së llotarisë amerikane, me Presidentin Donald Trump si iniciator të këtij propozimi megjithate Lotaria vazhdon akoma dhe ne do te vazhdojme te shrpesojme per endrren amerikane.
Nese keni humbur kodin e konfirmit mund rekuperoni. Ketu instruksionet
Per te kontrolluaer pergjigjen duhet ta kontrolloni vete ne adresen http://www.dvlottery.state.gov/

Video me poshte tregon si te njiheni me rezultatin

 

www.llotariaamerikane.com