SHBA i refuzon vizën, peshëngritësi shqiptar mbetet pa botëror

629
0

Tashmë mund të quhet zyrtare, se Daniel Godelli nuk do të jetë pjesë e botërorit të peshëngritjes, që do të zhvillohet në muajin nëntor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Daniel Godelli keshtu humb botërorin e peshëngritjes në SHBA pasi ambasada i refuzon vizën.

E pakuptimt refuzimi i vizes nga ambasada Amerikane, rikujtojm se Godelli do merte pjese ne boterorin e peshngritjes dhe nuk do shkonte si tursit!!

Të premten, Godelli ka marrë edhe refuzimin e dytë të vizës, nga ambasada amerikane. Siç njoftohet edhe në përgjigjen ndaj ish-kampionit të botës, viza për peshëngritësin duhet të jetë refuzuar nga imazhi i humbur prej heqjes së medaljeve nga botërori i fundit, pasi rezultoi pozitiv në testin anti-doping ose nga ndonje arsye tjeter.