“Rryma ajore nga zemra e Afikës” vjen i nxehtii i jashtezakonshëm, flet sinoptikania: Nga nesër pritet që..

532
0

Sipas sinoptikanes Rezarta Xhakollari, pritet nje i nxehte intensiv i jashtezakonshëm ne te gjithë vendin tonë Ballkanit dhe Evropës juglindore.

Nga nesër na pret nje ditë me diell dhe me temperatura ne rritje si ne mengjes por edhe gjatë drekës deri ne 35 grade celcius në hije..