Rritje e infeksioneve, ky shtet futet serish ne karantine

145
0

Serish karantine nga qeveria izraelite e cila ka miratuar kufizimet e vendosura per izolimin e dytë kombëtar për shkak të rritjes së rasteve të koronavirusit.

Masat e reja hyjnë në fuqi të Premten, në të njëjtën kohë me fillimin e festës së Vitit te Ri Hebre, dhe do të zgjasë 3 javë. Njerëzit duhet të qëndrojnë brenda një kilometri nga shtëpia e tyre përveç për arsye pune, shëndetësore dhe pazar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.