Bill Gates ngre ALARMIN për një problem shume më të madh sesa koronavirusi

1977
0

Themeluesi i Microsoft, miliarderi Bill Gates është shprehur se bota po përballet aktualisht me një problem shumë më të madh sesa koronavirusi. Ky problem është ndryshimi klimatik.

“Nuk ka asnje një vaksinë për ta zgjidhur problemin e ndryshimit klimatik, është shumë më i rëndë”, tha Gates për “Bloomberg”.

Sipas Gates, problemi mjedisor do të jetë shumë më i madh sesa problemet e tjera që ka shkaktuar këtë periudhë Covid-19.

Ai duket mjaft pesimist në këtë aspekt: “Shumica e ekonomisë së botës (transport, industri, ndërtim, elektricitet dhe agrikulturë) është burim emetimesh të dëmshme. Për shumë prej tyre nuk ka asnjë zgjidhje”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.