Rritja e pensioneve me 100 mijë lekë?! Ekspertja shpjegon studimin që po bëhet dhe kush perfiton

44619
0

Ekspertja e ekonomisë Eriola Hoxha ka folur per rritjen e pensioneve. Ajo ka treguar se qeveria po punon bashke me Banken Boterore ne nje projekt per rritjen e pensioneve ne vendin tone.