Çfarë ndodh nga 1 prilli me pensionet? Ekspertja: Rritje pensionesh, ja kush përfiton dhe kur nis shpërndarja në bankë..

64103
0

Çfarë ndodh nga 1 prilli me pensionet? Si përllogaritet indeksimi i rritjes së pensionit të pleqërisë, sa do të rritet ai? Cilat kategori do të përfitojnë rritje të pensionit? Si do ta marrin pensionistët pagesën në bankë, si do të hapen llogaritë e tyre? A do ketë më pensione me postë apo në sportele?

Kur do të nisë, në cilën periudhë depozitimi i pensioneve në llogaritë bankare? Mes pensionistëve flitet për një bonus prej 5.000 lekësh, a do të ketë vërtetë një bonus…? Përgjigjet e të gjitha këtyre pyetjeve i ka treguar ekspertja e ekonomisë Eriola Hoxha ne videon me poshte