Rrebeshe shiu dhe freskim i ndjeshëm, ja çfarë ndodh me MOTIN 3 ditët në vijim..

8185
0

Per dite me diell duhet te presim të premten tregon sinoptikania Tanja Porja.

Diten e sotme reshje ne te gjithe Shqiperine, rebeshe te shpeshta ne zonen qendrore ndersa ne pjesen tjeter rrebeshe me te rralla dhe me afatshkurtra dhe me sasi me te pakta. Kemi renie te temperatura ne renie ne pjesen me te madhe te territorit.

Neser priten serish reshje ne forme rrebeshesh krzesisht ne jug dhe juglindje dhe shume pak ne qender dhe thuajse aspak ne yonat veriore gjithashtu priten dhe ulje temperaturash..