Rasti më i rrallë në botë, foshnja e lindur pa hundë mbijetoi dhe ja se si duket 4 vjet më vonë!

2083
0

Foshnja që lindi pa hundë. 4 vjet më vonë ja se si duket!

Para 4 vitesh një fëmijë ka lindur pa hundë.

Prindërit e saj, natyrisht, e duan ate, me apo pa hundë, pavarësisht çdo gjëje.

Foshnja kishte të ashtuquajturën sëmundje Arhinia kongjenitale që shumica e foshnjave nuk mbijetojnë, veçanërisht për shkak të vështirësisë së frymëmarrjes dhe gëlltitjes.

Ja is duket ajo sot.

Eli, sigurisht, është një heroinë, ajo menjëherë filloi të marrë frymë dhe të thithte qumësht. A nuk është e ëmbël?

Burimi: Drapbuzz
©gatuajshendetshem/a.c./