Rast i rrallë në Shqipëri/ 60-vjeçarja na habiti te gjitheve me historinë e saj, e pabesueshme…

401
0

Një rast i cuitshem ka ndodhur në Gjirokastër, ku një zonjë 60 vjeçare edhe pse në moshë madhore i nënshtrohet sot provimit të dytë të maturës shtetërore.

Rasti i saj është tepër interesant dhe është nje dëshmi e vullnetit të hekurt që njeriu mund të tregoj për të përmisuar veten dhe realizuar dëshirat qe ka ne jete.

Edhe pse në një moshë relativisht të madhe për të kaluar provimet e maturës Valentina tregon me sportivitetin e saj, se ajo mund të sfidoj veten dhe kohën.

Me flokët e thinjur dhe fisnikërinë e një femre shqiptare ajo pohon se nuk është vonë kurrë për të shkuar drejt dijes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.