Rama bën paralajmërimin e fortë/ “Bëni këtë gjë deri në datën në 20 janar ..

151
0

Edi Rama ka paralajmëruar se do të ketë ndëshkime për kompanitë që nuk deklarojnë pagat e rregullta të punonjësve.
Kryeministri i dha afat kompanive deri në 20 janar që të rregullojnë deklarimet për punonjësit, duke shtuar se bizneseve që kanë mossaktësi në deklarim i janë dërguar letra. 

“I është dërguar një letër të gjithë atyre që në deklarimin e pagave rezultojnë të dyshuar për një pasaktësi që fshehin evazion dhe i është kërkuar që të ndërhyjnë për të rreulluar deklarimin deri në 20 janar. Nëse deklarohet një pjesë e pagave dhe pjesa tjetër jepet në dorë kemi të bëjmë me një grabitje”, tha Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.