Rajoni kanadez ku koronavirus nuk ka mbërritur akoma: kjo është arsyeja pse

207
0

Rastet e Covid-19 po rriten në shumë rajone të Kanadasë, por ekziston njëri prej tyre ku virusi nuk ka mbërritur kurrë: ai i Nunavut, territori më verior dhe më i madh në vend dhe një nga zonat më të largëta dhe me pak të populluara të botës (ka rreth 38 mijë banorë). Deri më sot, në fakt, nuk ka pasur raste pozitive të koronavirusit.

Siç raportohet nga BBC, arsyet duhet të gjenden në masat e miratuara menjëherë nga zyrtarët e Nunavut dhe në izolimin natyror që karakterizon territorin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.