Quiz logjik! Zëvendësoni vlerën e saktë në vend të pikëpyetjes

1726
0

Këtë herë ju propozojmë një quiz me domino. Duhet të zëvendësoni vlerën e saktë në vend të pikëpyetjes që shfaqet në pllakën e fundit.

Përgjigjen e saktë e gjeni poshtë figurës. Pa ngut gjithsesi, dhe me saktësi e analizë, ndoshta do të jeni në gjendje të jepni përgjigjen e saktë. Ky është një quiz logjik, dhe janë të paktë ata persona që japin një përgjigje të saktë menjëherë.

Analiza numerike dhe gjeometrike e pllakave do t’ju ndihmojë të krijoni një ide të zgjidhjes. Mundohuni të komentoni përgjigjen që iu vjen në mendje përpara se të konsultoni zgjidhjen e problemit të publikuar në fund të artikullit.

Kjo është fotoja:

Quiz logjik me domino

Përgjigja e saktë është tre. Duke filluar nga e majta dhe duke lëvizur në të djathtë, çdo dyshe ka një vlerë totale që është një shumëfish i 3: 3, 6, 9, 12.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.