Qendra e këtij qyteti në Shqipëri qe do te shnderrohet ne nje mrekulli. Shpaloset projekti

806
0

Kryetari i Bashkisë së Fierit, Armando Subashi, ka publikuar sot pamjet sesi do të shndërrohet qendra e Fierit dhe zona rreth lumit Gjanica.

Po ashtu, kreu i qeverisë Edi Rama ka publikuar videon me shënimin:

“Dhe me këtë projekt të Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, që nis zbatimin së shpejti për ta kthyer qendrën e Fierit nga një parking të ndotur në një hapësirë të re publike, si edhe lumin Gjanica nga “Lana e Dytë” e Saliut të Parë, në pjesë integrale të qendrës së re të qytetit të rilindur, ju uroj një javë të mbarë.” http://www.albeu.al/shqiperi/projekti-mbreslenes-per-qendren-e-qytetit-shqiptar-nuk-eshte-ne-tirane-video/395193/