Pushuesit ne Durres ankohen per cmimet: Jane rritur te gjitha, plazhi nuk ka kushte, do bejme me pak dite..

14
0

Një ditë plazhi në Durrës kushton rreth 50 euro. Çmimi konsiderohet i lartë nga grupmosha e tretë, por edhe familjarë, të cilët thonë se këtë vit kanë planifikuar më pak ditë qëndrimi se vitet e kaluara.

Jane rritur te gjitha cmimet dhe plazhi nuk ka asnje lloj kushti, nuk ka as banjo publike as ku te lahesh as ku te ndrrohesh, asgje..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.