Propoganda LGBT, Avokati: “Ja sesi po i pederizojne femijët tuaj nëpër shkolla”

490
0

Qeveria Rama me nje VKM i ka dhene leje grupeve LGBT-iste qe te vershojne te femite shqiptare. Avokat Zace Islami dhe Suareza Nakuci analizojne masakren kunder moralit te femijeve qe po bejne sejmenet e Sorosit ne Shqiperi. Njerez pervers dhe te dhunshem po duan te pederizojne femite shqiptare dhe shkaterrojne kombin shqiptar. Armiqte shekullor te shqiptareve po duan te viktimizojne dhe LGBT-izojne femite e shqiptareve.
Lindita Nikolla dhe LGBT-istet e tjere te Rilindjes se qeverise Rama jane vene ne krye te kesaj masakre anti-shqiptare