Pronari shtepise detyron Kryeministrin te heqi kepucet, ministri me corape te kuqe. Batuta e Rames..

725
0

Gjate nje vizite ne Shijak, nje qytetar ka detyruar Kryeministrin Rama te heqe kepucet para se te futej ne shepine e tij, duke u shprehur se do te ishte mire ti hiqte.

Rama nuk ka menduar dy here dhe i hoqi kepucet. Bashke me te ka qene i pranishem dhe ministri Ahmetaj i cili kishte veshur corape te kuqe. Rama u shpreh me shaka se ia kishte marre atij corapet e kuqe..

Video min 7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.