E gjithë vëmendja tek Covid-19, OBSH ngre alarmin për një tjetër virus

1243
0

Në një moment që i gjithë perqendrimi i shteteve është tek pandemia e Covid-19, OBSH ngre alarmin për një tjetër virus që po merr përmasa të frikshme, duke mos u kapur në kohën e duhur.

Virusi HIV po rrezikon të përhapet më shumë së kurrë, thuhet në komunikatë, duke bërë që evidentimi i tij në një moment të vonë, të mos jetë i kontrollueshëm dhe sa më vonë të zbulohet aq më shumë rrezikohet që personat që e kanë ta përhapin atë.

“Kjo është një shenjë që strategjitë e testimit në rajon, nuk po funksionojnë si duhet për të diagnostikuar herët HIV-in”, thuhet në deklaratën e organizatës në fjalë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.