Prona ne Australi, 22 llogari bankare, vila e dhjetra miliona euro, ja pasuria e “çmendur” e Tom Doshit

874
0
Tom Doshi Pasuria
Tom Doshi Pasuria

Tom Doshi arriti të futej në Kuvendin e Shqipërisë në zgjedhjet e 25 qershorit ku me rezultat të thellë fitoi në Shkodër nën siglën e PSD.

Por sa i pasur është ai?

Doshi është një ndër politikanët më të kamur në Shqipëri.

Pasuria e tij është gati e pallogaritshme për një shqiptar të thjeshtë i cili i ka besuar votën.

Ai numëron 22 llogari bankare, 5 objekte të lëshuara me qëra, e dhjetra kontrata shitje blerje me shifra të frikshme.

Sigurisht që ai nuk është vetëm politikan, prej shumë vitesh Doshi është biznesmen shumë i suksesshëm dhe ka në pronësi edhe kompani të njohura.

Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet

Të ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 1 569 063 lekë

Të ardhura Qiradhënie

1) Të ardhura nga qiraja, 2 500 euro.
2) Të ardhura nga qiraja, 394 500 lekë.
3) Të ardhura nga qiraja, 210 000 lekë.
4) Të ardhura nga qiraja e pronave në Australi, 21 600 dollar australian.

Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individuale

Të ardhura nga shpërndarja e fitimit nga shoqëria Profarma sha, 134 497 176 lekë.

Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare

1) Bashkëshortja Xhovana Doshi, të ardhura nga paga, 9 265 951 lekë.

2) Bashkëshortja, të ardhura nga qira, 4 800 euro.

Të tjera:

1) Zgjidhur kontratë shit-blerje pasurie të paluajtshme, truall dhe ndërtesa, 775 929 450 lekë.

2) Kontratë kalim pronësie e datës 19.04.2016 nëpërmjet heqjes dorë në dobi të një tjetri, 775 929 450 lekë.

3) Kontratë shitje pasurie, 250 000 euro.

4) Akt shkëmbim pasurie njësi, ndërtesë dhe truall.

5) Zgjidhur kontratë shit-blerje pasurie të paluajtshme sipas akt marrëveshjes se datës 19.08.2014, 282 800 275 lekë.

6) Kontratë shitje automjeti, 40 000 euro.

7) Zgjidhur kontratë shit-blerje pasurie të paluajtshme më 29.08.2014, 53 200 000 lekë.

8) Zgjidhur kontratë shit-blerje pasurie të paluajtshme më 27.08.2014, 57 680 000 lekë.

9) Zgjidhur kontratë shit-blerje pasurie të paluajtshme më 18.08.2014, 100 800 000 lekë.

10) Revokim i dy kontratave të qirave lidhur më 29.06.2016.

11) Gjendje llogari bankare, 610 955 lekë.

12) Gjendje llogari bankare, 2 161 lekë.

13) Gjendje llogari bankare, 6 982 euro.

14) Gjendje llogari bankare, 827 949 lekë.

15) Gjendje llogari bankare, 68 738 lekë.

16) Gjendje llogari bankare, 200 070 euro.

17) Gjendje llogari bankare, 66 euro.

18) Gjendje llogari bankare, 256 dollar.

19) Gjendje llogari bankare, 100 000 lekë.

20) Gjendje llogari bankare, 10 000 lekë.

21) Gjendje llogari bankare, 6 dollar.

22) Gjendje llogari bankare, 4 289 euro.

23) Gjendje llogari bankare, 475 883 lekë.

24) Gjendje llogari bankare, 53 paund.

25) Gjendje llogari bankare, 332 711 lekë.

26) Gjendje llogari bankare, 7 099 lekë.

27) Gjendje llogari bankare, 7 euro.

28) Gjendje llogari bankare, -37 934 116 lekë.

29) Gjendje llogari bankare, 45 franga.

30) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 30 paund.

31) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 208 euro.

32) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 9 890 lekë.

33) Shoqëria ÄLDOSCH sh.p.k marrë kredi bankare për blerje pasurie, 796 160 000 lekë.

34) Marrë hua nga shoqëria Profarma sha, 200 000 euro.

35) Marrë hua nga shoqëria Profarma sha, 3 500 000 lekë.

36) Bashkëshortja, marrë hua nga shoqëria Profarma sha, 54 000 euro.

37) Bashkëshortja, marrë hua nga shoqëria Profarma sha, 9 752 800 lekë.

38) Detyrime të mbetura në vlerën 533 440 lekë për ruajtjen fizike.