Priten arrestime të bujshme? DEA Amerikane mbërrin në vendin tonë, takim “sekret” me…

1
0

Mësohet se një grup agjentësh dhe oficerësh amerikane DEA kane mbërritur në Shqipëri.

Katër oficerë të strukturës së DEA-s kanë zhvilluar një takim me një grup prokurorësh të SPAK, edhe pse kjo vizitë e agjentëve është mbajtur sekret hetimor për hetuesit shqiptarë.

Takimi mes agjentëve amerikanë dhe Prokurorëve të Prokuroisë së Posaçme është zhvilluar dy ditët e fundit në godinën e SPAK-ut dhe ka zgjatur për disa orë ku në thelb të diskutimit janë hetimet për krimin e organizuar dhe korrupsionin tek zyrtarët e lartë. Kush e ka radhën për tu arrestuar? Të presim…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.