Prindërit e çiftit të sapomartuar nga Librazhdi, flasin për ngjarjen dhe cfare gjeten.

1690
0

Prinderit e ciftit nga Librazhdi tregojne se nuk kanë pasur asnjë dijeni për ndonjë problem dhe se nuk e kane pritur te ndodh dicka te tille.

Ata ndiheshin me te lumtur se kurrë. Sapo ishin martuar dhe kishin gati 1 vit te fejuar.

Kishin vetëm 5 ditë të martuar. Nuk na kanë thënë asgjë se kishin konflikt apo probleme me njëri-tjetrin.

Edhe para martese nuk jemi në dijeni të ndonjë konflikti. Jemi të habit nga ajo se çfarë na ndodhi, nuk dimë çfarë të themi”, janë shprehur prindërit e çiftit para policisë, sipas ‘Abc’.

Kur ne shkuam te dhoma ishte teper vone gjithcka ishte e pa pritur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.