Konferencë e Jashtëzakonshme / Rritet numri i te arrestuarve në Durrës, mes tyre zyrtarë, pronarë, ndërtues, etj (EMRAT)

490
0

Kanë dalë dhe emrat e personave të arrestuar si përgjegjës për viktimat e tërmetit të 26 nëntorit.

Policia e shtetit ka dalë në një konferencë të jashtëzakonshme duke bërë me dije se janë lëshuar 17 u

Urdhra ndalimi, 9 janë ekz ekutuar dhe vijon puna për të tjerë të implikuar.

Mes të arrestuarve janë zyrtarë, pronarë, ndërtues e specialistë.

Pas një pune 2 javore, në bazë të provave prokuroria ka konstatuar se dëmet kanë ardhur si shkak i ndërtimeve pa respektuar rregullat.

TË ARRESTUARIT

Arbe Isaku, ish drejtor aluzini Durrës

Kladi Lame, 32 vjec inspektor i urbanistikë

Arben Qeta, specialist verifikimi ne terren,

Kujtim Hasa, shef shërbimi në shtëpinë e pushimit ‘vr asje me dashje’

Ahmet Doda, drejtor i shtëpisë së pushimit

Ruzhdi Zheka, pronar i Mira Mare

Avdulla Osmani, ndërtues informal objekti Tropikal

Dëfrim Selami, specialist

Mevlana Isufi, hartuese projektesh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.