Presidenti turk Erdogan vjen me një paralajmërim te forte për gjithe njerëzimin

901
0

Presidenti turk Erdogan tha se po njerezimi po hyn në një epokë në të cilën me shume gjasë do të ndodhin ndryshime rrënjësore globale ekonomike, politike dhe sociale.

Erdogan ka shtuar se epidemitë me pasoja të rënda në botë, në të njëjtën kohë kanë shkaktuar transformime të mëdha politike, sociale dhe ekonomike.

Është tejet e qartë se tashmë asgjë nuk do të shkojë si më parë, eshte e pamundur. Kjo krize do te thellohet dhe do te kete pasoja mjaft te renda ekonomike ka thene Erdogan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.