Prekëse në Berat, njerëzit mbajnë radhë për të blerë bukë të ngelur me gjysmë çmimi

446
0

Gazetari Namir Lapardhaja ka postuar një foto të veçantë nga qyteti i tij, Berati.

Ai thotë se njerëzit po mbajnë radhë për të blerë bukë të ftohtë me gjysmë çmimi.

“Ditë e marrjes së pensioneve pranë zyrave të Postës Shqiptare në Çelepias (Berat). Njerëz në radhë për të marrë me gjysmë çmimi bukë të ftohtë dhe të ngelur,” shkruan ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.