Polici zihet me grushta me shoferin e ndaluar (Video)

604
0

Një përplasje e dhunshme ka ndodhur mes një efektivi të policisë rrugore dhe një personi të ndaluar prej tij.

Video është publikuar nga portali “Jeta osh qef” dhe nuk dihet kur është regjistruar ajo dhe në cilat rrethana.