Policët i kishte zënë gjumi në në detyrë, befasohen nga një kalimtar i rastit (Video)

704
0

Në faqen e internetit “Mercedes Fan Klub Hercegovina” është shfaqur një video nga Bosnja dhe Hercegovina.

Në të thuhet se shihet një boshnjak, i cili në një mënyrë shumë interesante i zgjon policinë, të cilët i kishte zënë gjumi, derisa ishin në detyrë.
Siç thuhet më tej, përcjell Telegrafi, ka qenë një qytetar i cili gjeti një patrullë që kishin rënë në gjumë në një makinë zyrtare.

Me qëllim që t’u tregonte se nuk guxonin të flinin në detyrë, ai e ndali makinën pranë tyre dhe filloi t’i bie sirenës.