“Po bëhet gati lëvizja”/ Ish ministrit Tahiri i shkon gruaja në burg, ja ç’pritet të ndodhë….

154
0

Pas vetëm tri ditësh në qeli, ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri i është mundësuar takimi me familjarët e tij.

Në takim mësohet se i kanë shkuar familjarë, gruaja dhe dy mbrojtësit ligjorë, të cilët po bëhen gati për të kryer lëvizjen e radhës, pikërisht procedurat e rekursit për të kundërshtuar vendimin e Gjykatës me 3.4 vite burg.

Tahiri pretendon se është i pafajshëm jo vetëm për “Shpërdorim të detyrës”, por edhe për të gjitha akuzat e tjera. Ish-ministri kampion i qeverisjes Rama do të tentojë çdo ditë të gjejë pafajësinë e tij.