Pjesë e listës së zezë në SHBA, vajza e Llallës merr vendimin drastik

962
0

Vajza e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla nuk duket aspak e qetë pas zhvillimeve të fundit në karrierën e babait të saj.

Ajo njihet për jetën e luksit, udhëtimet ekzotike, rrobat firmato e makinat e shtrenjta.

Por zhvillimet në lidhje me ish-kryeprokurorin Llalla, shpallja “non grata” në SHBA dhe kërcënimet për hetime, kanë prekur dhe Enin.

Si kurrë më parë, Eni Llalla ka fshirë Instagramin e saj duke humbur gjurmët e jetës superluksoze që bënte.

Rikujtojmë se Eni së bashku prindërit dhe të vëllanë Adin janë pjesë e Listës së Zezë në SHBA, duke mos u lejuar më të hyjnë në territorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.