Pësojnë rënie monedhat e huaja, çfarë ndodhi me kursin e këmbimit ditën e sotme..

188
0

Sot, më 7 prill 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet 94.9 lekë.

Euro sot blihet me 101.9 lekë, ndërsa në shitje me 102.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118.4 lekë dhe shitet me 119.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 103.8 lekë, në shitje me 104.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.9 lekë dhe në shitje me 70.3 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: