Pergjigjet e Llotarise Amerikane

7681
0

Kete vit do te jete data 6 qershor per te kontrolluar pergjigjet e Lotarise Amerikane. Ja kur dalin pergjigjet e Lotarise amerikane Dv 2021.

Kete vit pergjigjet per llotarine Amerikane do te mund te kontrollohen online ne date 6 qershor 2020. Kjo eshte data e vendosur nga Departamenti Amerikan i Shtetit. Duke nisur nga kjo dite, të gjithë aplikantët e regjistruar të programit të llotarisë DV-2021 mund të kontrollojnë statusin e tyre ne faqen zyrtare te llotarise amerikane

Duke filluar nga 06 qershori2020, për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2021 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve. Kontrolli i Statusit të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten dhe anëtarët e tyre të familjes. Departamenti gjithashtu do t’u konfirmojë të përzgjedhurve datat e tyre të intervistave për vizë nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistruarve.

Ambasada Amerikane në Tiranë, ka njoftuar se lista e fituesve do të shpallet në faqen zyrtare https://www.dvlottery.state.gov/esc/ duke e kontrolluar vete ju, dhe jo me postë elektronike apo me letër, siç ka qene ne vitet e shkuara

Merr njoftimet per Llotarine amerikane. Vendos emailin tend per te marre te rejat e fundit mbi llotarine amerikane, pergjigjet, datat, info, lajme, etj.
Shikoni menyren si te kontrolloni pergjigjet per Lotarine amerikane 2021