Perfitojne te gjithe shqiptaret brenda dhe jashte/ Rama jep lajmin e mire: Këto familje marrin zarfin me lekë nese…

1407
0

Kryeministri Edi Rama bën me dije se rreth 130 mijë familje gjatë vitit 2022 kanë përfituar bonusin e bebes.

“Japim 40,000 lekë për fëmijën e parë, 80,000 lekë për fëmijën e dytë, 120,000 lekë për fëmijën e tretë. Bonusi i bebes zbatohet nga Qeveria Rama dhe mbështet familjet e reja, pavarësisht statusit social-ekonomik.

Ceku përfitohet për të gjithë fëmijët e regjistruar në Shqipëri, pa dallim nëse kanë lindur këtu apo jashtë vendit”, shkruan Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.