Per here te parë nje qender tregtare me shkallë lëvizëse në Kamerun, qindra persona ne toke nga rrëzimet

581
0

Në Kamerun, këtë javë u hap një qendër tregtare me shkallë lëvizëse, dhe kjo gjë provokoi qindra rrëzime të klientëve që nuk dinin se si t’i përdornin.

Rrjetet sociale u mbushën me video që nuk tregojnë gjë tjetër veçse pabarazinë që ekziston në botë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.