Për herë të parë kapaciteti 1 TB/ Apple prezanton telefonat e rinj iPhone 13, iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max

39
0

Apple sapo ka prezantuar telefonin e ri iPhone13, iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max. IPhone 13 kushton 699 dollarë, iPhone 13 Pro kuston 999 dollarë, ndërsa iPhone13 Pro Max 1099 dollarë. iPhone 13 Pro do të mbajë bateri 1,5 orë më shumë se sa iPhone 12 Pro, ndërsa iPhone 13 Pro Max 2,5 orë më shumë se iPhone 12 Pro Max. Ndër të tjera, në prezantimin e celularëve thuhet se iPhone-at pritet të dalin në treg më datë 24 shtator.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.