Pensionistja i shkon përballë Rames: Nuk jetohet me 75 mijë lekë pension! Rama: E more bonusin 30 mijë lekë? Shko ulu aty…

3
0

Një e moshuar i ka kërkuar “llogari” kryeministrit Edi Rama për pensionin e ulët pasi siç thotë ajo e ka të pamundur jetesën me 75 mijë lekë.

Por kreu i qeverisë në një moment e pyet qytetaren nëse ka marrë bonusin me vlerë 30 mijë lekë të vjetra si pjesë e paketës së Rezistencës Sociale. Menjëherë më pas e urdhëron duke i thënë: “Shko ulu aty”.

Debati:

Fevziu: Çfarë mund të bëjë një i moshuar me 75 mijë lekë pension?

Rama: Mos ja fusni kot tani. Më ke thirrur për cfarë? Sot jemi në kushte të tjera që duhet të dëgjojnë qytetarët për iniciativën e qeverisë për të mbrojtur nga rritja e çmimeve.
E moshuara çohet nga karrigia dhe i drejtohet tavolinës së Ramës: Marrim pension të ulët…

Rama: E more bonusin e “Rezistencës Sociale” me vlerë 3 mijë lekë të reja?
Pensionistja: Po e mora, nuk mjaftojnë…

Rama: Ik ulu tani aty!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.