Pastruesja e hotelit hap sirtarin gjatë pastrimit të dhomës së ciftit dhe bërtet nga ajo që sheh!

100805
0

Një çift i moshuar nga Ypsilanti, Michigan vendosi se ishte koha per te lene shtëpinë e tyre dhe për të shkuar në Kentaki ,per tu bashkuar me femijet dhe familjen e tyre. Ata mblodhen gjerat qe duhet te merrnin me vete.

Furgoni u mbush me te gjitha sendet e tyre dhe cdo gje ishte ne rregull.

Ata kishin para te mjaftueshme per te paguar punetoret qe i ndihmuan ne mbledhjen e gjerave dhe faturat në shtëpinë e tyre të re,rreth 11,000 dollarë,te cilat i mbanin ne kuletën e gruas.

Kur arritën në shtëpinë e tyre të re, ata vune re diçka të tmerrshme te cilet i deshperoi tej mase.

Paratë kishin humbur.

Çanta e gruas, ku mbanin paratë, kartat e kreditit dhe ID-të, mungonte.

Çifti i shqetësuar nuk e dinte se ku mund ta kishte humbur çantën.

Ata nuk dinin ke te telefonin.Për fat të mirë, shqetesimi i tyre nuk zgjati shume.

Engjëlli i tyre ishte Brigid Murray, një pastruese në hotelin Regent në Ann Arbor, Miçigan.

Ajo e gjeti çantën në sirtarin e poshtëm të komose së dhomës së hotelit.

Brigidi mund ti kishte marrë parate per vete, por duke qene nje grua e ndershme, ajo ia dha ciftit te cilet do te fillonin jetën e tyre të re në Kentaki.

Veprimet e saj te ngrohin zemren /10gjera.com/shqiptari.net/