Pasaporta Covid edhe në Shqipëri/ Ja kush mund ta shkarkojë në e-albania

433
0

Edhe shtetasit shqiptarë tashmë do të kenë mundësi që të pajisen me pasaporta të gjelbërta pas vaksinimit me dy doza të vaksinave.

Dokumenti mund të shkarkohet lehtësisht nga portali shtetëror e-albania dhe ka vlerë ligjore për të treguar se personi i pajisur me të, është i imunizuar dhe mund të udhëtojë lirshëm.

Në portalin e-albania, vendosni kodin NID që ndodhet në kartën e identitetit dhe vendosni fjalëkalimin tuaj. Në rubrikën e caktuar është e mundshme që të shkarkosh dokumentin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.