Pas 6 muajsh hapen lokalet por vetem në ambientet e jashtme/ Klientët duke ngrënë me cadra pavarësisht shiut të madh

551
0

Ata nuk hoqën dorë nga darka e tyre e parë në restorant, pas gjashtë muajsh mbyllje, madje as përballë shiut dhe të armatosur me çadra dhe pendë, duke pasur parasysh motin e pranverës, ata u ulën në tavolina jashtë dhe hëngrën.

Kjo ndodhi të hënën më 26 prill, në Ferrara, në ditën e parë të Emilia-Romagna në “zonën e verdhë” me rihapjen e bareve dhe restoranteve, por vetëm jashtë. Foto, e postuar në Facebook, tregon klientët besnikë të një klubi të njohur në qendër të cilët nuk u dekurajuan nga qielli gri, duke marrë shumë falënderime nga menaxheri:

“Ne kemi pasur edhe një konfirmim tjetër se sa fantastik jeni: Faleminderit, pra, që na dhatë një mbrëmje kaq të bukur sa natën e kaluar ne nuk do të harrojmë “.