Pas 18 vitesh jetese në pyll, ja çfarë ndodh me këtë grua. Eshte e mrekullueshme!

713
0

Kur dëgjojme së pari se ka njerëz që jetojnë në pyll, duket absurde. Nuk ka qenie njerëzore që janë të gatshëm të jetojnë në habitate të rrezikshme të kafshëve. Jeta e saj mund të kërcënohet vetëm nga kafshët e egra.

Po në lidhje me jetën e saj shoqërore? A nuk duhet të komunikojë sidomos me miqtë?

Besoni apo jo, Emma Orbach nga Uellsi ka vendosur të lërë gjithçka që ka dhe ka marrë vendimin për të qëndruar në pyll.
Pamja dhe mënyra e veshjes dallon në krahasim me njerëzit e tjerë që jetojnë normalisht.
Emma tani jeton në një shtëpi të thjeshtë dhe natyrore prej balte dhe druri.

Përveç kësaj, Emma gjithashtu hante çdo gjë në pyll. Ndonjëherë ajo merrte ushqim të mirë si pula dhe dhi.
Ata që e shohin atë mund të mendojnë se ajo qe ben është e dhimbshme dhe e mundimshme, por per Emen jo.
Ajo është e rrethuar nga natyra pa kufizime. Gjatë ditës ajo shoqerohet nga rrezet e diellit dhe zogjtë, gjatë natës, ajo kenaqet kur sheh dhe shijon shkëlqimin e yjeve lart në qiell.

Emma gjithashtu bën disa aktivitete atje. Ajo kullot bagetine për të përmbushur nevojat e saj bazë.

Shumica e njerëzve supozojnë se ajo çfarë bën kjo grua është absurde. Kush është i gatshëm të lërë komoditetin e jetesës në qytet vetëm për të jetuar në pyll? Ajo arriti të gjejë lumturinë dhe paqen e brendshme që ajo kurrë nuk e kishte ndier gjatë gjithë jetës së saj në qytet.

Nëse ajo është e kënaqur me zgjedhjen e saj, pse duhet ta gjykojmë vendimin?
/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/