Parkonin makinat në tokën e tij, fermeri i bën të pendohen me veprimin e tij (VIDEO)

476
0

Një fermer nga Pavao Bedekovic, Kroaci, kishte një problem serioz në arën e tij.

Pavao jeton dhe punon në një fermë në Kroaci. Fqinjët e tij shpesh organizojnë tregje të vogla që tërheqin shumë njerëz. Pasi vizitorët vijnë nga larg, sigurisht duhet të parkohen diku. Dhe cili vend është më i mirë se ara e Pavaos? I cili gjithashtu ndodhet afër tregut. Por sa herë që ai iu kërkon pronarëve me mirësjellje që t’i largojnë veturat – ata e injorojnë atë

Ai u lodh nga njerëzit që parkonin makinat në arën e tij, duke e përdorur atë si një parking pa pagesë – derisa durimit të tij i erdhi fundi.

Ata nuk mernin vesh kur Pavao ua tërhiqte vërejtjen që mos t’i parkonin makinat aty – dhe kështu, vendosi se duhej të bënte diçka për këtë.

Zgjidhja e tij? Befasuese dhe interesante. . Kështu, ai vendosi të bënte diçka për këtë. Shikoni videon më poshtë për të parë përgjigjen e bujkut ndaj pronarëve të veturave

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.