Para se të shkoja në Gjermani, rroga e infermieres m’u duk e lartë…Infermierja tregon realitetin

5357
0

Ajo eshte një nënë e cila ka provuar një eksperience të re ne Gjermani dhe flet per jeten e saj të re atje. Ndiqeni videon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.