Ofron 200 euro për qenin e humur: Vajza angleze i kërkon ndihmë shqiptarëve ne Facebook

968
0

Nje kerkese e vecante ka mberritur diten e sotme ne nje nga faqet shqiptare ne facebook  nga nje vajze angleze. Ajo eshte ne kerkim te qenit te saj dhe per kete ajo ofron 200 euro atij që e gjen. Qeni ka humbur ne Tirane.

Lexoni mesazhin e vajzes.

Përshëndetje,

A mund të më ndihmoni?

Në tetor isha në pushime në Korfuz. Bëra një udhëtim ditor në Sarandë, ku gjeta një qen të humbur, te cilin menjeherë kuptova se më duhej ta shpëtoja. Ajo ishte e veçantë. Ishte dita e fundit e pushimeve të mia kështu që nuk mund të bëja asgjë, por ta lija në plazh me shpresën që ta terhiqja atë nga Britania e Madhe. U desh një punë e vështirë dhe disa njerëz shumë të mirë, por arritëm ta zbulonim dhe ta dërgonim në një shtëpi përkujdesëse në Tiranë. Unë fluturoja jashtë një javë më vonë për ti vendosur microchipin e saj dhe për ti bërë vaksinat. Çdo gjë po shkonte mirë dhe ne kishim planifikuar udhëtimin e saj përsëri në Britani të Madhe në mars. Ne e quajtëm Besa dhe mezi po prisnim që ajo të fillonte jetën e re të sigurt me ne.

Në prag të Vitit të Ri, ne besojmë se ajo u frikësua nga fishekzjarre duke kapërcyer muret e shtëpisë së saj të strehimit dhe u largua. Ajo ende nuk është gjetur dhe unë jam mëse e shqetësuar për të. Ajo është në një qytet që ajo nuk e njeh dhe e frikëson. Ne ofrojmë një shpërblim prej 200 € për kthimin e saj të sigurt me shpresën se njerëzit do të jenë më të gatshëm ta kërkojnë atë. Ajo është një qen shumë miqësor mbase është pak i ndrojtur. Ju lutem më ndihmoni ta gjej vajzën time dhe ta heq nga rruga dhe ta kthej përsëri të sigurtë! Ajo është e re dhe ka një jetë të mirë me ne para saj vetëm nëse mund ta gjejmë përsëri.

Ju lutem mund ta postoni këtë në faqen tuaj për të më ndihmuar? Nëse dikush e sheh atë mund të më kontaktojnë me email në [email protected] ose në Facebook. Zemra më është thyer duke mos e ditur se ku është ajo apo nëse ajo është e sigurt apo jo.

Facebook tek faqja Tirana City.

Faleminderit,


Mesazhi origjinal ne anglisht

Hello,

Could you please help me?

In October I was on holiday in Corfu. I took a day trip to Sarandë where I found a stray dog who I automatically knew I needed to rescue. She was special. It was the last day of my holiday so I couldn’t do anything but leave her on the beach in the hope that I could track her down from the UK. It took a lot of hard work and some very kind people but we managed to track her down and send her to a foster home in Tirana. I flew back out a week later to get her microchipped and get the ball rolling with vaccinations. Everything was looking good. She was doing well and putting on weight and we had arranged her travel back to the UK in March. We named her Besa and we couldn’t wait for her to start her new safe life with us.

On New Year’s Eve we believe she got scared by the fireworks and somehow made it out over the wall of her foster home and ran away. She still hasn’t been found and I’m beyond worried for her. She is in a city that she doesn’t know and frightened. We are offering a reward of €200 for her safe return in the hope that people will be more willing to look for her. She’s a very friendly dog if a little timid. Please help me find my girl and get her off the streets and back to safety once again! She is young and has a good life with us ahead of her if only we can find her again.

Please could you post this on your page to help me? If anyone sees her could they contact me by email at [email protected] or on Facebook

It’s heart breaking to not know where she is or know that she is safe.

Thank you,

Emily Blaxland

Burimi shqiptari.net/