OBSH paralajmeron Evropen: “Bëni kujdes, ndryshe do të ketë një valë të tretë ne kete date..”

249
0

OBSH ka paralajmëruar Evropën se nëse nuk e pajis veten mirë, do të ketë një valë të tretë të pandemisë në fillim të vitit 2021. David Nabarro, i dërguari special i OBSH-së, akuzon qeveritë evropiane se nuk kanë ndërtuar “infrastrukturën e nevojshme gjatë verën, pasi vuri nën kontroll valën e parë “.

Dhe nëse jo tani, “ne do të kemi një valë të tretë në fillim të vitit të ardhshëm”. Nabarro vlerësoi përgjigjen ndaj pandemisë së vendeve aziatike, të tilla si Koreja e Jugut, të cilat sillen si duhet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.