Itali/ Rihapje me masa strikte për Krishtlindje ose gjithçka do te..

1101
0

Kontrolle dhe sanksione “të rrepta”, përndryshe “anashkaloni gjithçka”. Kjo është ftesa që vjen nga koordinatori i Komitetit Teknik Shkencor Agostino Miozzo për të rregulluar rihapjen e dyqaneve në funksion të Krishtlindjes.

“Për të shmangur turmat e pazarit do të duhen monitorime rigoroze dhe ndëshkime rigoroze. Nëse nuk është kështu, gjithçka do të lihet pas dore dhe në janar ne jemi në valën e tretë,” shtoi ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.