Numerimet e fundit / PS vijon zbritjen, ja si ndahen mandatet deri tani

1165
0

Numërohen 3405 kuti nga 5199 në total, PS vijon të kryesojë
Ora 19:50- Deri më tani janë numëruar 3405 kuti. PS ka 483078 vota ose 48.8%, PD ka 388584 vota ose 39.3%, LSI 67786 vota ose 6.9%, PSD 21749 vota ose 2.2%. Diferenca mes dy poleve është 2.5%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 73 mandate, PD 60, LSI 5 dhe PSD 2.

Numërohen 3120 kuti nga 5199 në total, PD i merr PS një mandat
Ora 18:30-Deri më tani janë numëruar 3120 kuti. PS ka 441773 vota ose 48.8%, PD ka 355543 vota ose 39.3%, LSI 62641 vota ose 6.9%, PSD 19538 vota ose 2.6%. Diferenca mes dy poleve është 2.5%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 75 mandate, PD 58, LSI 5 dhe PSD 2.