Nuk ndalet rënia e Euros dhe Dollarit/ Çfarë ndodh me monedhat e tjera në kursin e këmbimit ditën e sotme

659
0

Dollari amerikan është blerë këtë të shtunë, 17 Nëntor 2023 me 95.3 lekë dhe është shitur me 96.3 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar sërish dobësim.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet me 104.1 lekë.